Selina bubendorfer h Uo Ec N3mny Y unsplash

Een lokaal verankerd familiebedrijf.

Copper is in een kwarteeuw uitgegroeid tot de referentie in de Brusselse rand betreffende optimaal en onafhankelijk financieel advies. In die 25+ jaar hebben we door gerichte uitbreidingen en overnames ons dynamisch team van experts uitgebouwd, waardoor we verschillende complementaire diensten kunnen aanbieden onder één dak.

1996

Oprichting

Geboorte van Copper & Co nv te Strombeek-Bever als lokale AXA-bank en onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor zelfstandigen en particulieren. Frank van der Perre, Eddy Vancoppenolle en Axel Lombaerts bundelden hun krachten.

Office 1990s

Copper Expats

Dankzij een goede samenwerking met internationale bedrijven wordt de businessline Copper Expats opgericht waarbij we expats permanent adviseren gedurende hun verblijf in België. Een behoefte op de markt waar nog geen afdoende oplossing voor was.

1998

2002

Eerste overname

Copper versterkt zijn aanwezigheid in en rond Londerzeel door de overname van Zakenkantoor Omnibus van Luc Teugels.

Pexels andrea piacquadio 3760069

Opening Copper Vilvoorde

Copper opent nieuw filiaal in te Vilvoorde, een uiterst belangrijke stad in haar omgeving. Ook hier wordt aanvankelijk gestart als onafhankelijk verzekeringsmakelaar en Axa-bankkantoor.

2003

2006

Real Estate

Op vraag van vele klanten om hen te begeleiden bij de verhuur en verkoop van hun vastgoed wordt een nieuwe businessline opgestart. Copper Real Estate was geboren.

Opening Copper Wemmel

Copper opent AXA-bankkantoor en verzekeringskantoor te Wemmel.

2008

2014

Nieuwe overname

Overname belangrijk verzekeringskantoor van Danny Govaert waardoor we onze aanwezigheid in en rondom Merchtem-Wemmel versterken.

Syndic

Copper Renting & Syndic wordt opgericht na overname van een lokaal syndicuskantoor om onze klanten te begeleiden in het beheer van hun vastgoed.

2015

2017

Financial Architecture

Alle specialisaties worden gebundeld om onze klanten te begeleiden op alle financiële noden onder de naam Copper Financiële Architectuur. Een nieuwe belangrijke richting werd ingeslagen.

Nieuwe overname

Overname belangrijk verzekeringskantoor van Robert Govaert uit Brussegem-Merchtem.

2018

2019

Uitbreiding naar Drogenbos

Bijkantoor te Drogenbos wordt geopend door het ontstaan van een samenwerking tussen Copper Real Estate en Kris De Bruyckere.

Starterloket

In samenwerking met Broeilab vzw wordt een startersloket voor ondernemers geopend in ons kantoor te Vilvoorde ter begeleiding van startende ondernemers.

2020

Copper 136

Al meer dan 25 jaar hou ik me vast aan één simpele visie : grote betrokkenheid en persoonlijk contact met onze klanten zorgt voor een jarenlange vertrouwensrelatie. Dit is en blijft het DNA van onze groep.

Frank Van der Perre,

CEO Copper

Wil je meeschrijven aan het verhaal van Copper?