Copper 003

Wij zijn jouw life companion.

Copper richt zich op het begeleiden, beheren en beschermen van zowel ondernemers als particulieren. Door ons netwerk aan diverse specialisaties behouden we een globaal overzicht, met neutraal en onomwonden advies.

Een complementair dienstenpakket.

Een netwerk aan diverse specialisaties onder één dak.

Door onze diverse expertises te bundelen maken we jouw dromen waar. Van de aankoop van een eerste huis, de verzekering van je droomwagen, het beheer van jouw vermogen en de begeleiding van jouw successieplanning. Hierbij is een luisterend oor onontbeerlijk en we helpen je graag persoonlijk verder.

Copper 137

Door complementaire diensten aan te bieden, willen we we onze klanten optimaal kunnen ontzorgen, door op een onafhankelijke manier aan hun zijde te staan, doorheen de diverse fases in hun leven.

Frank Van der Perre,

CEO Copper

Onze waarden.

Copper 127

Open

Als onafhankelijke speler bieden we een transparante en flexibele service. We houden van een uitdaging en zoeken steeds naar de beste oplossing voor elke situatie. Door ons netwerk aan diverse specialisaties behouden we een globaal overzicht, waarbij we neutraal en onomwonden advies geven.

Copper 168

Menselijk

Bij Copper combineren we digitale vooruitgang met een menselijke touch. Een luisterend oor is dan ook onontbeerlijk bij advies op maat. Snel even iets vragen of een volledige doorlichting? We helpen je graag persoonlijk verder.

Copper 115

Ondernemend

Copper gaat steeds op zoek naar de beste oplossing en de beste deal. We zijn ondernemers voor ondernemers, bestaande uit een dynamisch team van jonge experts. En dat merk je wanneer we nét dat stapje verder gaan voor onze klanten.

Copper 191

Deskundig

Copper bestaat uit een team van jonge experts, die de nieuwste trends en evoluties op de voet volgen. Elke persoon vormt een schakel met een specifieke expertise. Dit zorgt voor een efficiënt en waardevol service netwerk voor onze klanten.

Wil je meeschrijven aan het verhaal van Copper?